JEDÁLNY LÍSTOK

21.-27.10.2024

Obedové menu podávame od 9.00 h

Denné menu (polievka, hlavné jedlo)…………………… 7,30 €

Denné menu balené do prinesených obalov…………..7,30 €

Rozvozové balené menu v cene ……………………………..7,50 €

separator

Otváracie hodiny 

Pondelok – piatok   9:00 – 19:00 (posledná objednávka)

Sobota      a Nedeľa            ZATVORENÉ

Štátne sviatky                     ZATVORENÉ

PONDELOK 21.10.2024

Šampiňónovo – zemiakový krém pripravený s leštinskou smotanou posypaný sezamom (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Sezónna zeleninová polievka pripravená podávaná s pohánkovými vločkami posypaná  petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

PEČENÉ MARINOVANÉ MORČACIE PRSIA PRELIATE HUBOVOU OMÁČKOU PODÁVANÉ S FAREBNOU RYŽOU a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

PŠENIČNÉ FARFALE PRIPRAVENÉ VO WOKU SO SUŠENÝMI PARADAJKAMI, SYROM FETA A ČERSTVÝM LISTOVÝM ŠPENÁTOM podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov – kukuričné cestoviny)

MARINOVANÝ TOFU PLÁTOK PODÁVANÝ S KARÍ – JABĹČKOVOU OMÁČKOU OCHUTENOU KOKOSOVÝM MLIEKOM PODÁVANÝ SO PŠENOM a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov, možná výmena prílohy za ryžu)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

PEČENÉ MARINOVANÉ KURACIE STEHNO BEZ KOSTI MARINOVANÉ V CHILLI – MEDOVEJ MARINADE PODÁVANÉ S  BLANŠÍROVANÝMI FAZUĽOVÝMI LUSKAMI, BABY MRKVOU A CUKROVÝM HRÁŠKOM podávané so zeleninou (vhodné pre  celiatikov)

SLANÁ PALACINKA plnená omáčkou Bolognese pripravenou zo sójového mäsa a syrom podávaná so zeleninou

SLADKÁ PALACINKA plnená Mascarpone ochutené medom a ovocím pripraveným na karameli preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

UTOROK 22.10.2024

Karfiolový krém pripravený so zemiakmi zjemnený kokosovým mliekom posypaný čiernym sezamom (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Hrachová polievka pripravená s batatmi a mrkvou ochutená štipkou karí posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou  (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

REZNÍKY PRIPRAVENÉ Z KURACÍCH PŔS OBAĽOVANÉ V KUKURIČNÝCH LUPIENKOCH PEČENÉ V RÚRE PODÁVANÉ S HRÁŠKOVO – ZEMIAKOVOU KAŠOU a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

TALIANSKE HUBOVÉ RIZOTO PRIPRAVENÉ SO SYROM MASCARPONE POSYPANÉ STRÚHANÝM PARMEZÁNOM podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

PŠENIČNÉ CESTOVINY PRIPRAVENÉ Z CVIKLOVO – ORIEŠKOVÝM PESTOM PRIPRAVENÝM Z MARINOVANEJ CVIKLE A KEŠU ORIEŠKOV ochutené rastlinnými olejmi posypané Vegán Parmezánom podávané so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov – kukuričné cestoviny)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

TEKVICOVÉ CHILLI CON CARNE PRIPRAVENÉ Z MLETÉHO MORČACIEHO MÄSA, TEKVICE HOKKAIDÓ, PAPRIKY A LÚPANÝCH PARADAJOK podávané so zeleninou  (vhodné pre  celiatikov)

SLANÁ PALACINKA plnená syrovou omáčkou, sušenými parad. a restovanými šampiňónmi podávaná so zeleninou

SLADKÁ PALACINKA plnená jahodovou pudingovou plnkou a bielou čokoládou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

 

STREDA 23.10.2024

RIBOLITTA – krémová toskánska polievka pripravená z koreňovej zeleniny a strukovín zjemnená leštinskou smotanou posypaná zesou orieškov a semiačok (vhodné pre vegetariánov i  celiatikov)

Paradajková polievka pripravená s cícerom a mrkvou ochutená talianskymi bylinkami posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou  (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

PEČENÉ MARINOVANÉ BRAVČOVÉ KARÉ PRELIATE SLIVKOVOU OMÁČKOU PRIPRAVENOU Z DOMÁCICH SLIVIEK PODÁVANÉ S PEČENÝMI LAHÔDKOVÝMI ZEMIAKMI OCHUTENÝMI MASLOM a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

TEKVICOVO – ZEMIAKOVÉ PLACKY PRIPRAVENÉ SO STRÚHANÝM SYROM A OVSENÝMI VLOČKAMI PODÁVANÉ S CESNAKOVO – SMOTANOVÝM DIPOM a zeleninou (vhodné pre vegetariánov)

THAJSKÉ RIZOTO PRIPRAVENÉ Z RYŽE BASMATTI, FAREBNEJ PAPRIKY A KEŠU ORIEŠKOV OCHUTENÉ LIMETKOVOU ŠŤAVOU podávané so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

KRÉMOVÝ TOSKÁNSKY KARFIOL PRIPRAVENÝ SO SUŠENÝMI PARADAJKAMI A PEČENÝM KURACÍM MÄSKOM podávaný so zeleninou  (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ PALACINKA plnená špenátovou omáčkou a pečeným kuracím mäskom podávaná so zeleninou

SLADKÁ PALACINKA plnená marhuľovo – aróniovou plnkou preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

ŠTVRTOK 24.10.2024

Krémová polievka pripravená z tekvice Hokkaidó a zemiakov zjemnená leštinskou smotanou posypaná opečenými tekvicovými semiačkami (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Vegán gulášová polievka pripravená zo zeleniny a Hlivy ustricovej posypaná petržlenovou vňaťou  (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

PEČENÉ VYKOSTENÉ KURACIE STEHNO MARINOVANÉ V BARBEQUE MARINÁDE PODÁVANÉ S RYŽOU BASMATTI a zeleninou (vhodné pre  celiatikov)

GRILOVANÝ LIPTOVSKÝ POLOŠTIEPOK PODÁVANÝ S PEČENÝMI LAHÔDKOVÝMI ZEMIAKMI OCHUTENÝMI MASLOM, BRUSNICOVOU OMÁČKOU Z DOMÁCICH BRUSNÍC a zeleninou vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

VEGÁN CHILLI NON CARNE PRIPRAVENÉ Z VEĽKEJ FAZULE, KUKURICE, PAPRIKY A LÚPANÝCH PARADAJOK PODÁVANÉ S RYŽOU NATURAL a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

PEČENÉ MÄSOVÉ NUGETKY PRIPRAVENÉ Z MLETÉHO BRAVČOVÉHO MÄSA PODÁVANÉ S NEZEMIAKOVÝM ŠALÁTOM (VERZIA LOW CARB) PRIPRAVENÝM S DOMÁCOU MAJONÉZU A LISTOVÝMI ŠALÁTMI (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ PALACINKA plnená cibuľou a slaninkou dusenými na víne a syrom Encián podávaná so zeleninou

SLADKÁ PALACINKA plnená tvarohom a domácim čerešňovým džemom preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

PIATOK 25.10.2024

Špenátový krém pripravený so zemiakmi zjemnený leštinskou smotanou posypaný opečeným sezamom (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Vegán zeleninový BORŠČ pripravený podľa receptu Antónie Mačingovej posypaný čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

PEČENÉ MARINOVANÉ KURACIE PRSIA PRELIATE ŠAMPIŇÓNOVOU OMÁČKOU PODÁVANÉ S RYŽOU PARABOILED a zeleninou (vhodné pre  celiatikov)

BROKOLICOVO – SYROVÉ  NUGETKY PRIPRAVENÉ S PARMEZÁNOM  A MANDĽOVOU MÚKOU PODÁVANÉ SO ZEMIAKOVOU KAŠOU a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

MRKVOVO – ŠOŠOVICOVÉ KARÍ PRIPRAVENÉ S KEŠU ORIEŠKAMI ZJEMNENÉ KOKOSOVÝM  MLIEKOM PODÁVANÉ S RYŽOU NATURAL a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

PEČENÉ MARINOVANÉ KURACIE STEHNO S KOSŤOU PODÁVANÉ SO ZELENINOVOU KAŠOU PRIPRAVENOU S KRÉMOVÝM SYROM podávané so zeleninou (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ PALACINKA plnená syrom Mascarpone ochuteným kôprom a tuniakom podávaná so zeleninou

SLADKÁ PALACINKA plnená kokosovo – čokoládovou plnkou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

SOBOTA 26.10.2024 a NEDEĽA 27.10.2024

ZATVORENÉ

 

Ďakujeme  že ste s nami 😊

 

separator

Tešíme sa na Vás 😀