JEDÁLNY LÍSTOK.
29.4-5.5.2024
Obedové menu podávame od 9.00 h
Denné menu (polievka, hlavné jedlo)…………………… 7,30 €
Denné menu balené do prinesených obalov…………..7,30 €
Rozvozové balené menu v cene ……………………………..7,50 €
Otváracie hodiny
Pondelok – piatok 9:00 – 19:00 (posledná objednávka)
Sobota a Nedeľa ZATVORENÉ
Štátne sviatky ZATVORENÉ
PONDELOK 29.4.2024
Zelerovo – tekvicový krém pripraverný s batatmi ochutený štipkou karí zjemnený leštinskou smotanou posypaný opečenou slnečnicou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
MINESTRONE – talianska zeleninová polievka pripravená s cuketkou ochutená lúpanými paradajami posypaná petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov)
PEČENÉ MARINOVANÉ MORČACIE PRSIA PRELIATE CHILLI – MEDOVOU OMÁČKOU PODÁVANÉ S FAREBNOU RYŽOU a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
PŠENIČNÉ FARFALE PRIPRAVENÉ VO WOKU SO SYROM FETA, SUŠNÝMI PARADAJKAMI A ČERSTVÝM LISRTOVÝM ŠPENÁTOM podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov – kukuričné cestoviny)
GRILOVANÝ ÚDENÝ TEMPEH PRELIATY VEGÁN HUBOVOU OMÁČKOU ZJMNENOU SÓJOVOU SMOTANOU PODÁVANÝ S POHÁNKOU a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov, možná výmena prílohy za ryžu)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
PEČENÉ FARMÁRSKE KURACIE STEHNO MARINOVANÉ V TALIANSKOM KORENÍ PODÁVANÉ S BLANŠÍROVANOU BABY MRKVOU A FAZUĽOVÝMI LUSKAMI OCHUTENÝMI MASLOM A CESNAKOM podávané so zeleninou (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ PALACINKA plnená vegán omáčkou Bolognese pripravenou zo sójového mäsa a strúhanou Mozarellou podávaná so zeleninou
SLADKÁ PALACINKA plnená Mascarpone ochuteným medom a višňovou omáčkou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
UTOROK 30.4.2024
Karfiolový krém pripravený so zemiakmi zjemnený kokosovým mliekom podávaný s rukolovým pestom (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Poľský KRUPNIK pripravený zo zeleniny, húb a jačmenných krúpov posypaný čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov)
REZNÍKY PRIPRAVENÉ Z MLETÉHO HYDINOVÉHO MÄSKA OCHUTENÉ ÚDENÝM SYROM PODÁVANÉ SO ZEMIAKOVOU KAŠOU a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
VEGETARIÁNSKY SEGEDÍNSKY GULÁŠ PRIPRAVENÝ SO SEITANOM PODÁVANÝ S DOMÁCOU ŽEMĽOVOU KNEDĽOU (vhodné pre vegetariá)
ŠPARGĽOVO – MRKVOVÉ KARÍ PRIPRAVENÉ SO ŽLTOU ŠOŠOVICOU PODÁVANÉ S RYŽOU NATURAL a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
TUNIAKOVÝ ŠALÁT PRIPRAVENÝ S ČERVENOU REPOU, SYROM FETA A ORECHAMI podávaný s LOW CARB chlebíkom (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ PALACINKA plnená hubovou omáčkou, sušenými paradajkami a syrom Brie podávaná so zeleninou
SLADKÁ PALACINKA plnená vanilkovou pudingovou plnkou a malinovým prelivom preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
STREDA 1.5.2024
ŠTÁTNY SVIATOK ZATVORENÉ
ŠTVRTOK 2.5.2024
Brokolicová krémová polievka pripravená s batatmi zjemnená kokosovým mliekom posypaná opečenými mandľovými lupienkami (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Gulášová polievka pripravená zo zeleniny a Hlivy ustricovej posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegáánov i celiatikov)
PEČENÉ MARINOVANÉ BRAVČOVÉ KARÉ PRELIATE BRUSNICOVOU OMÁČKOU PODÁVANÉ S PEČENÝMI LAHÔDKOVÝMI ZEMIAKMI OCHUTENÝMI MASLOM a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
POHÁNKOVO – MRKVOVÉ PLACKY PRIPRAVENÉ SO STRÚHANOU MOZARELLOU A RESTOVANOU CIBUIĽKOU PODÁVANÉ SO SMOTANOVO – CESNAKOVÝM DREZINGOM a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
THAJSKÉ RIZOTO PRIPRAVENÉ Z RYŽE BASMATTI, FAREBNEJ PAPRIKY A KEŠU ORIEŠKOV OCHUTENÉ LIMETKOVOU ŠŤAVOU podávané so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
ZAPEKANÝ KARFIOL NA TALIANSKY SPÔSOB S PROSCIUTTOM, SUŠENÝMI PARADAJKAMI A STRÚHANOU MOZARELLOU podávaný so zeleninou (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ PALACINKA plnená omáčkou Bolognese pripravenou z hovädzieho mäsa a strúhanou Mozarellou podávaná so zeleninou
SLADKÁ PALACINKA plnená tvarohom a jahodovou omáčkou preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
PIATOK 3.5.2024
Zeleninový krém pripravený so zemiakmi zjemnený leštinskou smotanou posypaný zmesou semiačok (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Sezónna zeleninová polievka pripravená s bylinkami podávaná s tekvicovými haluškami posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov i celitikov – bez halušiek)
PEČENÉ MARINOVANÉ KURACIE PRSIA PRELIATE PÓRKOVOU OMÁČKOU zjemnenou sójovou smotanou podávané s ryžou Paraboiled a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
BROKOLICOVÉ NUGETKY PRIPRAVENÉ SO STRÚHANOU MOZARELLOU A KUKURIČNÝMI LUPIENKAMI OCHUTENÉ ORESTOVANOU JARNOU CIBUĽKOU PODÁVANÉ SO ZEMIAKOVOU KAŠOU a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
PŠENIČNÉ FARFALE PRIPRAVENÉ S VEGÁN OMÁČKOU Z CÍCERU, PAPRIKY A LÚPANÝCH PARADAJOK OCHUTENÉ ÚDENOU PAPRIKOU a čerstvou bazalkou posypané strúhaným vegán Parmezánom podávané so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov – kukuričné cestoviny)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
ŠALÁT PRIPRAVENÝ S GRILOVANÝM CAMEMBERTOM – LISTOVÉ ŠALÁTY, PARADAJKA, PAPRIKA, UHORKA, CAMEMBERT PODÁVANÝ S LOW CARB CHLEBÍKOM
SLANÁ PALACINKA plnená Mascarpone vyšľahaným s kôprom a soľou a údeným lososom podávaná so zeleninou
SLADKÉ CELOZRNNÉ ŠPALDOVE CESTOVINY pripravené s vlašskými orechami a medom podávané s ovocím
SOBOTA 3.5.2024 a NEDEĽA 4.5.2024
ZATVORENÉ
Ďakujeme že ste s nami 😊
Tešíme sa na Vás 😀