JEDÁLNY LÍSTOK
30.3 – 3.4.2020

Víkendy do odvolanie ZATVORENÉ

Obedové menu podávame od 10.00 h

Denné menu (polievka, hlavné jedlo)………….. 5,30 €

Rozvozové menu v cene ……………………………..5,50 €

separator

Od pondelka 16.3 máme OTVORENÉ v pracovných dňoch v čase 8:00 – 14:00

Posilnili sme rozvoz a preto Vám radi privezieme obedy domov alebo do práce.

PONDELOK 30.3.2020

Špenátová krémová polievka pripravená s medvedím cesnakom zjemnená leštinskou smotanou posypaná opečeným  sezamom (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Talianska paradajková polievka pripravená s bielou fazuľou a byllinkami posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Pečené marinované morčacie prsia preliate hubovou omáčkou pripravenou s Mascarpone podávané s farebnou ryžou a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

Grilovaný LIPTOVSKÝ POLOŠTIEPOK podávaný s pečenými lahôdkovými zemiakmi ochutenými maslom, slivkovou omáčkou a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov – grilovaný Encián ochutený bylinkami)

Maďarský zeleninový guláš pripravený so SEITANOM podávaný s Bulgurom a zeleninou (vhodné pre vegánov)

Palacinka plnená bryndzovou plnkou a opečenou oravskou slaninkou podávaná so zeleninou

Palacinka plnená tvarohom a lesným ovocím preliata karamelovou polevou podávaná s ochutenou kyslou smotanou

UTOROK 31.3.2020

Paštrnáková krémová polievka pripravená s jabĺčkami ochutená kokosovým mliekom podávaná s farebnou ryžou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Hrachová polievka pripravená so zeleninou ochutená štipkou zázvoru posypaná petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Marinovaný Kurací rezník obaľovaný v kukuričných lupienkoch pečený v rúre podávaný s kukuricovo – zemiakovou kašou a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

Celozrnné pšeničné cestoviny pripravené s Nivovou omáčkou a blanšírovanou brokolicou posypané strúhaným Pamezánom podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiaitkov – kukuričné cestoviny)

Paradajka plnená listovým špenátom a údeným Tofu podávaná v paradajkovej omáčke s POHÁNKOVÝM KUSKUSOM a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Palacinka plnená šunkou, špenátom a strúhaným syrom podávaná so zeleninou

Palacinka plnená citrónovou plnkou a mletými lieskovcami preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

STREDA 1.4.2020

Krémová polievka pripravená z mrkvy, červenej šošovice a zemiakov ochutená štipkou karí posypaná opečenými slnečnicovými semiačkami (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Hubová polievka pripravená zo sušených húb a zeleniny podávaná so špaldovými haluškami  posypaná petržlenovou vňaťou  (vhodné pre vegánov i celiatikov – bez halušiek)

 

Pečené marinované bravčové karé podávané s červenou kapustou pripravenou na karameli a pečenými lahôdkovými zemiakmi ochutenými maslom  (vhodné pre celiatikov)

PAELA – španielske rizoto pripravené zo zeleniny, šampiňónov, marinovaného Tofu a lúpaných paradajok podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov  i celiatikov)

Vegán francúzske zemiaky pripravené s restovanou cuketkou a pórom posypané lahôdkovým droždím podávané so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Palacinka plnená tekvicovou omáčkou a pečeným kuracím mäskom podávaná so zeleninou

Palacinka plnená malinovou plnkou a bielou čokoládou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

ŠTVRTOK 2.4.2020

Krémová polievka pripravená z pečenej tekvice, mrkvy, zeleru a kalerábu ochutená GARAM MASALOU zjemnená kokosovým mliekom posypaná ľanovými vločkami (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Zeleninová polievka pripravená s Quinoou a bylinkami posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Pečené marinované kuracie stehno pripravené na spôsob perkeltu podávané s celozrnnými zemiakovo – špaldovými haluškami a zeleninou (vhodné pre celiatikov – príloha kukuričné cestoviny)

Vegetarián SVIEČKOVÁ NA SMOTANE pripravená s marinovaným Tofu podávaná s domácou žemľovou knedľou, citrónom a brusnicami (vhodné pre vegetariánov i celiatikov – príloha kukuričné cestoviny)

Thajské rizoto pripravené z ryže Basmatti, farebnej papriky, Kešu orieškov a kokosového mlieka ochutené limetovou šťavou podávané so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Palacinka plnená omáčkou Bolognese pripravenou z hovädzieho mäsa a strúhaným syrom podávaná so zeleninou

Palacinka plnená jahodovou plnkou a horkou čokoládou preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

PIATOK  3.4.2020                                                                                                                                                                             

RIBOLITA – toskánska krémová polievka pripravená zo zeleniny a strukovín zjemnená leštinskou smotanou posypaná zmesou semiačok (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Japonská MISO polievka pripravená zo zeleniny, sójového MISA a riasy Wakame podávaná s ryžovými rezancami posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Pečené marinované kuracie prsia preliate pórkovou omáčkou zjemnenou smotanou podávané s Pohánkou a zeleninou (vhodné pre celiatikov, možná výmena prílohy za ryžu)

Vegetariánske zeleninové rezníky pripravené s brokolicou a údeným syrom podávané so zemiakovou kašou a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Vegán špargľovo – hráškové rizoto pripravené z ryže Arborio, hrachových luskov a špargle restovanej na kokosovom oleji posypané vegán Parmezánom podávané so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Palacinka plnená Ricottou ochutenou čerstvým kôprom a tuniakom podávaná so zeleninou

Palacinka plnená jabĺčkovo – orechovou plnkou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

separator

Tešíme sa na Vás 😀