JEDÁLNY LÍSTOK
10.-16.2.2025
Obedové menu podávame od 9.00 h
Denné menu (polievka, hlavné jedlo)…………………… 7,30 €
Denné menu balené do prinesených obalov…………..7,30 €
Rozvozové balené menu v cene ……………………………..7,50 €

Otváracie hodiny
Pondelok – piatok 9:00 – 16:30
Sobota a Nedeľa ZATVORENÉ
Štátne sviatky ZATVORENÉ
PONDELOK 10.2.2024
Tekvicová krémová polievka pripravená so zemiakmi a pohánkovými vločkami zjemnená leštinskou smotanou posypaná opečenými tekvicovými semiačkami (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Talianska paradajková polievka pripravená so šošovicou ochutená Provensálskymi bylinkami posypaná petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Pečené marinované morčacie prsia preliate cuketovou omáčkou pripravenou so sójovou smotanou podávané s farebnou ryžou zeleninou (vhodné pre celiatikov)
Pšeničné špagety pripravené s Nivovou omáčkou a blanšírovanou brokolicou posypané strúhaným Parmezánom podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov – kukuričné cestoviny)
Vegán karfiolový steak marinovaný v marináde z javorového sirupu podávaný s karfiolovo – šošovicovou kašou a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
Pečené kuracie stehno s kosťou marinované v chilli marinade podávané s púečenými Batatmi, smotanovým dipom a čerstvou zeleninou (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ Palacinka plnená hubovou omáčkou, syrom Brie a sušenými paradajkami podávaná so zeleninou
SLADKÁ Palacinka plnená Mascarpone ochutené medom a domácim malinovým džemom preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
UTOROK 11.2.2025
Vegetariánsky zeleninový krém pripravený so zemiakmi zjemnený leštinskou smotanou posypaný semiačkami (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Polievka pripravená zo stopkového zeleru, mrkvy a ciróku ochutená sušenou pažítkou posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Kuracie prsia marinované v smotanovej marináde ochutenej semiačkami a strúhaným syrom podávané so zemiakovou kašou a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
Cícerový perkelt pripravený so sušenými paradajkami podávaný so špaldovo – tekvicovými haluškami a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov – príloha kukuričné cestoviny)
Pohánka pripravená s cviklou marinovanou v rastlinných olejoch podávaná s opečenými orechami a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
Bravčová panenská marinovaná v bylinkách podávaná s blanšírovanými fazuľovými luskami a baby mrkvou ochutenými cesnakovou marinádou podávaná so zeleninou (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ Palacinka z cviklového cesta plnená bryndzovou plnkou a opečenou slaninkou podávaná so zeleninou
SLADKÁ Palacinka plnená jahodovou plnkou a bielou čokoládou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
STREDA 12.2.2025
Špenátovo – cuketový krém pripravený so zemiakmi podávaný s bielym jogurtom (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Hrachová polievka pripravená s batatmi a mrkvou ochutená štipkou karí posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Pečené marinované bravčové karé preliate bryndzovou omáčkou podávané s pečenými lahôdkovými zemiakmi ochutenými leštinským maslom a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
PŠENIČNÉ FARFALE pripravené vo woku so sušenými paradajkami, balkánskym syrom a listovým špenátom podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov – kukuričné cestoviny)
Vegán rizoto pripravené z ryže Arborio, cukrového hrášku a hráškových luskov pripravených s kokosovým mliekom podávané s opečenými arašidami a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov )
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
Mäsové guličky z morčacieho mäsa pripravené s gratinovaným pórom a kalerábom zapečené v smotane podávané so zeleninou (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ Palacinka plnená tekvicovou omáčkou a pečeným kuracím mäskom podávaná so zeleninou
SLADKÁ Palacinka plnená kokosovou plnkou preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
ŠTVRTOK 13.2.2025
Anglická cibuľačka pripravená so zemiakmi zjemnená smotanou podávaná so syrom s modrou plesňou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Indická fazuľová polievka pripravená z bielej fazule a zeleniny ochutená karí posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Pečené vykostené kuracie stehno marinované v Barbecue marináde podávané s ryžou Basmatti a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
Zemiakové placky pripravené so strúhaným syrom a kukuričnými lupienkami preliate zeleninovým ragú ochuteným štipkou chilli podávané so zelenino (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Grilovaný údený Tempeh podávaný s vegán hubovou omáčkou zjemnenou kokosovým mliekom podávaný so Pšenom a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
Karfiolové bryndzové “halušky” – blanšírovaný karfiol pripravený s liptovskou bryndzou a čerstvou pažítkou podávaný opečenou oravskou slaninkou (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ Palacinka plnená omáčkou Bolognese pripravenou zo sójového mäsa a strúhaným syrom podávaná so zeleninou
SLADKÁ Palacinka plnená tvarohom a domácim Aróniovým džemom preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
PIATOK 14.2.2025
Paradajková krémová polievka pripravená s Bazalkou zjemnená kokosovým mliekom posypaná strúhaným kokosom (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Poľský KRUPNIK pripravený z koreňovej zeleniny, jačmenných krúpov a húb posypaný petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov)
Pečené marinované kuracie prsia preliate šafránovou omáčkou pripravenou na bielom víne podávané s ryžou Paraboiled a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
Brokolicové nugetky pripravené so strúhanou mozarellou a kukuričnými lupienkami ochutené orestovanou jarnou cibuľkou podávané so zemiakovou kašou a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Bulgur pripravený s čiernou fazuľou a cuketkou podávaný s opečenými orieškami a zeleninou (vhodné pre vegánov)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
Tuniakový šalát pripravený s červenou repou, syrom feta a orechami podávaný s LOW CARB chlebíkom (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ Palacinka plnená syrom Mascarpone ochutený kôprom a tuniakom podávaná so zeleninou
SLADKÁ Palacinka plnená gaštanovou plnkou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
SOBOTA 15.2.2025 a NEDEĽA 16.2.2025
ZATVORENÉ
Ďakujeme že ste s nami 😊

Tešíme sa na Vás 😀