JEDÁLNY LÍSTOK

19.-25.5.2025

Obedové menu podávame od 9.00 h

Denné menu (polievka, hlavné jedlo)…………………… 7,60 €

Denné menu balené do prinesených obalov…………..7,60 €

Rozvozové balené menu v cene ……………………………..7,80 €

separator

Otváracie hodiny 

Pondelok – piatok   9:00 – 19:00

Sobota      a Nedeľa            ZATVORENÉ

Štátne sviatky                     ZATVORENÉ

PONDELOK 19.5.2024

Zemiaková krémová polievka pripravená so žíhľavou zjemnená kokosovým mliekom posypaná ľanovými semiačkami (vhodné pre vegánov i celiatikov)

MINESTRONE – talianska zeleninová polievka pripravená s cuketkou posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Pečené marinované morčacie prsia preliate špargľovou omáčkou ochutenou štipkou šafránu a kokosovým mliekom  podávané s ryžou Basmatti a zeleninou (vhodné pre  celiatikov)

Grilovaný Camembert ochutený bylinkami macerovanými v domácom oleji podávaný s pečenými lahôdkovými zemmiakmi, domácim aróniovým prelivom a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

SOBA pohánkove rezance pripravené s vegán omáčkou pripravenou z mladej cuketky a sušenýmí paradajkami posypané orieškami (vhodné pre vegánov i celiatikov – kukuričné cestoviny)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

Pečené kuracie stehno s kosťou marinované v cesnakovej marinade podávané s blanšírovaným karfiolom, baby mrkvou a hráškom podávané s čerstvou zeleninou (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ Palacinka plnená omáčkou Bolognese zo sójového mäsa a strúhaným syrom podávaná so zeleninou

SLADKÁ Palacinka plnená Mascarpone ochuteným medom a domácim džemom z kanadských čučoriedok preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

UTOROK 20.5.2025

Špenátová krémová polievka pripravená so zemiakmi ochutená medvedím cesnakom zjemnená sójovou smotanou posypaná opečeným sezamom (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Polievka pripravená s fazuľou ADZUKI ochutená štipkou karí posypaná čerstvou petržlen. vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Hydinové rezníky pripravené z mletého morčacieho a kuracieho mäska ochutené strúhanou Mozarellou a kukuričnými lupienkami podávané so zemiakovou kašou a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

Cuketové rizoto pripravené z ryže Arborio ochutené Gorgonzolou posypané strúhaným Parmezánom podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

TOFU STEAK pripravený s krémovou omáčkou podávaný s blanšírovanými fazuľovými luskami, Pšenom a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov, možná výmena prílohy za ryžu)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

Pečené bravčové karé marinované v čilli marinade podávané s tekvicovo – mrkvovou kašou a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ Palacinka pripravená z cviklového cesta plnená bryndzou ochutenou pažítkou a opečenou slaninkou podávaná so zeleninou

SLADKÁ Palacinka plnená skaramelizovaným ovocím a horkou čokoládou  preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

STREDA 21.5.2025

DAL SHORVA – indická krémová polievka pripravená z červenej šošovice a zemiakov zjemnená kokosovým mliekom posypaná opečenou slnečnicou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Zeleninová polievka pripravená z kalerábu, cukrového hrášku a zemiakov podávaná so pšenovými vločkami posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Pečené marinované bravčové karé preliate kôprovou omáčkou pripravenou s domácim kôprom podávané s pečenými lahôdkovými zemiakmi ochutenými maslom a zeleninou (vhodné pre  celiatikov)

Zapekané cestoviny pripravené s blanšírovanou brokolicou a sušenými paradajkami preliate Mascarpone omáčkou posypané strúhaným Parmezánom podávané so zeleninou  (vhodné pre vegetariánov i celiatikov – kukuričné cestoviny)

Beluga šošovica pripravená na švábsky spôsob s koreňovou zeleninou a listovým špenátom zjemnená sójovou smotanou podávaná s Bulgurom a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov – príloha ryža)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

Kuracie nugety pripravené so syrom ochutené mandľovou múkou a múkou zo zelených banánov podávané s pečenými batatmi a cesnakovým dipom a čerstvou zeleninou (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ Palacinka plnená syrovou omáčkou a pečeným kuracím mäskom podávaná so zeleninou

SLADKÁ Palacinka plnená makovo – medovou plnkou  preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

ŠTVRTOK 22.5.2025                                                                                                                                                                            

Vegán cuketový krém pripravený so zemiakmi zjemnený kokosovým mliekom posypaný zlatým ľanom (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Hrachová polievka pripravená s koreňovou zeleninou ochutená majoránom posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Vykostené kuracie stehno marinované s pikantnou CHIPOTLE marinádou podávané so Pšenom a zeleninou (vhodné pre  celiatikov, možná výmena prílohy za ryžu)

Tekvicovo – zemiakové halušky pripravené s ricottou vyšľahanou s kôprom posypané strúhaným Parmezánom podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov)

VEGÁN KARBONÁTKY PRIPRAVENÉ Z CVIKLE A CÍCERU podávané s vegán zemiakovou kašou a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

Tuniakový šalát pripravený s červenou repou, syrom FETA a orechami podávaný s LOW CARB chlebíkom (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ Palacinka plnená tekvicovou omáčkou, sušenými paradajkami a syrom Brie podávaná so zeleninou

SLADKÁ Palacinka plnená kokosovo – čokoládovou plnkou preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

PIATOK 23.5.2025

Cviklový krém pripravený s batatmi a zemiakmi podávaný s kyslou smotanou a čerstvou pažítkou  (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Polievka pripravená z hlávkovej kapusty, zemiakov a lúpaných paradajok posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Pečené marinované kuracie prsia pripravené s karí – jabĺčkovou omáčkou podávané s ryžou Paraboiled a zeleninou (vhodné pre  celiatikov)

Karfiolovo – zeleninové fašírky pripravené so írskym Chedarom ochutneé pohánkovými vločkami podávané s kukuricovo – zemiakovou kašou a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

MEXICKÁ QUINOA pripravená s kukuricou, veľkou fazuľou, farebnou paprikou a lúpanými paradajkami podávaná so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

“HUBOVÉ KARFIOLOTTO” – karfiol pripravený s restovanými hubami, smotanou a Parmezánom podávané so zeleninou (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ Palacinka plnená Mascarpone vyšľahaným s kôprom a soľou a tuniakom podávaná so zeleninou

SLADKÁ Palacinka plnená čučoriedkovou plnkou a bielou čokoládou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

   

SOBOTA 24.5.2025

                                                   ZATVORENÉ

NEDEĽA 25.5.2025

Ďakujeme  že ste s nami 😊

separator

Tešíme sa na Vás 😀