JEDÁLNY LÍSTOK.

29.4-5.5.2024

Obedové menu podávame od 9.00 h

Denné menu (polievka, hlavné jedlo)…………………… 7,30 €

Denné menu balené do prinesených obalov…………..7,30 €

Rozvozové balené menu v cene ……………………………..7,50 €

separator

Otváracie hodiny 

Pondelok – piatok   9:00 – 19:00 (posledná objednávka)

Sobota      a Nedeľa            ZATVORENÉ

Štátne sviatky                     ZATVORENÉ

PONDELOK 29.4.2024

Zelerovo – tekvicový krém pripraverný s batatmi ochutený štipkou karí zjemnený leštinskou smotanou posypaný opečenou slnečnicou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

MINESTRONE – talianska zeleninová polievka pripravená s cuketkou ochutená lúpanými paradajami posypaná petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov)

 

PEČENÉ MARINOVANÉ MORČACIE PRSIA PRELIATE CHILLI – MEDOVOU OMÁČKOU PODÁVANÉ S FAREBNOU RYŽOU a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

PŠENIČNÉ FARFALE PRIPRAVENÉ VO WOKU SO SYROM FETA, SUŠNÝMI PARADAJKAMI A ČERSTVÝM LISRTOVÝM ŠPENÁTOM  podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov – kukuričné cestoviny)

GRILOVANÝ ÚDENÝ TEMPEH PRELIATY VEGÁN HUBOVOU OMÁČKOU ZJMNENOU SÓJOVOU SMOTANOU PODÁVANÝ S POHÁNKOU a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov, možná výmena prílohy za ryžu)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

PEČENÉ FARMÁRSKE KURACIE STEHNO MARINOVANÉ V TALIANSKOM KORENÍ PODÁVANÉ S BLANŠÍROVANOU BABY MRKVOU A FAZUĽOVÝMI LUSKAMI OCHUTENÝMI MASLOM A CESNAKOM podávané so zeleninou (vhodné pre  celiatikov)

SLANÁ PALACINKA plnená vegán omáčkou Bolognese pripravenou zo sójového mäsa a strúhanou Mozarellou podávaná so zeleninou

SLADKÁ PALACINKA plnená Mascarpone ochuteným medom a višňovou omáčkou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

UTOROK 30.4.2024

Karfiolový krém pripravený so zemiakmi zjemnený kokosovým mliekom podávaný s rukolovým pestom (vhodné pre vegánov i  celiatikov)

Poľský KRUPNIK pripravený zo zeleniny, húb a jačmenných krúpov posypaný čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov)

 

REZNÍKY PRIPRAVENÉ Z MLETÉHO HYDINOVÉHO MÄSKA OCHUTENÉ ÚDENÝM SYROM PODÁVANÉ SO ZEMIAKOVOU KAŠOU a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

VEGETARIÁNSKY SEGEDÍNSKY GULÁŠ PRIPRAVENÝ SO SEITANOM PODÁVANÝ S DOMÁCOU ŽEMĽOVOU KNEDĽOU (vhodné pre vegetariá)

ŠPARGĽOVO – MRKVOVÉ KARÍ PRIPRAVENÉ SO ŽLTOU ŠOŠOVICOU PODÁVANÉ S RYŽOU NATURAL a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

TUNIAKOVÝ ŠALÁT PRIPRAVENÝ S ČERVENOU REPOU, SYROM FETA A ORECHAMI podávaný s LOW CARB chlebíkom (vhodné pre  celiatikov)

SLANÁ PALACINKA plnená hubovou omáčkou, sušenými paradajkami a syrom Brie podávaná so zeleninou

SLADKÁ PALACINKA plnená vanilkovou pudingovou plnkou a malinovým prelivom preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

STREDA 1.5.2024

ŠTÁTNY SVIATOK ZATVORENÉ

ŠTVRTOK 2.5.2024

Brokolicová krémová polievka pripravená s batatmi zjemnená kokosovým mliekom posypaná opečenými mandľovými lupienkami (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Gulášová polievka pripravená zo zeleniny a Hlivy ustricovej posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegáánov i celiatikov)

 

PEČENÉ MARINOVANÉ BRAVČOVÉ KARÉ PRELIATE BRUSNICOVOU OMÁČKOU PODÁVANÉ S PEČENÝMI LAHÔDKOVÝMI ZEMIAKMI OCHUTENÝMI MASLOM a zeleninou (vhodné pre  celiatikov)

POHÁNKOVO – MRKVOVÉ PLACKY PRIPRAVENÉ SO STRÚHANOU MOZARELLOU A RESTOVANOU CIBUIĽKOU PODÁVANÉ SO SMOTANOVO – CESNAKOVÝM DREZINGOM a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

THAJSKÉ RIZOTO PRIPRAVENÉ Z RYŽE BASMATTI, FAREBNEJ PAPRIKY A KEŠU ORIEŠKOV OCHUTENÉ LIMETKOVOU ŠŤAVOU podávané so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

ZAPEKANÝ KARFIOL NA TALIANSKY SPÔSOB S PROSCIUTTOM, SUŠENÝMI PARADAJKAMI A STRÚHANOU MOZARELLOU  podávaný so zeleninou  (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ PALACINKA plnená omáčkou Bolognese pripravenou z hovädzieho mäsa a strúhanou Mozarellou podávaná so zeleninou

SLADKÁ PALACINKA plnená tvarohom a jahodovou omáčkou preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

PIATOK 3.5.2024

Zeleninový krém pripravený so zemiakmi zjemnený leštinskou smotanou posypaný zmesou semiačok (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Sezónna zeleninová polievka pripravená s bylinkami podávaná s tekvicovými haluškami posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celitikov – bez halušiek)

 

PEČENÉ MARINOVANÉ KURACIE PRSIA PRELIATE PÓRKOVOU OMÁČKOU zjemnenou sójovou smotanou podávané s ryžou Paraboiled a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

BROKOLICOVÉ NUGETKY PRIPRAVENÉ SO STRÚHANOU MOZARELLOU A KUKURIČNÝMI LUPIENKAMI OCHUTENÉ ORESTOVANOU JARNOU CIBUĽKOU PODÁVANÉ SO ZEMIAKOVOU KAŠOU a  zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

PŠENIČNÉ FARFALE PRIPRAVENÉ S VEGÁN OMÁČKOU Z CÍCERU, PAPRIKY A LÚPANÝCH PARADAJOK OCHUTENÉ ÚDENOU PAPRIKOU a čerstvou bazalkou posypané strúhaným vegán Parmezánom podávané so zeleninou  (vhodné pre vegánov i celiatikov – kukuričné cestoviny)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

ŠALÁT PRIPRAVENÝ S GRILOVANÝM CAMEMBERTOM  – LISTOVÉ ŠALÁTY, PARADAJKA, PAPRIKA, UHORKA, CAMEMBERT PODÁVANÝ S  LOW CARB CHLEBÍKOM

SLANÁ PALACINKA plnená Mascarpone vyšľahaným s kôprom a soľou a údeným lososom podávaná so zeleninou

SLADKÉ CELOZRNNÉ ŠPALDOVE CESTOVINY pripravené s vlašskými orechami a medom podávané s ovocím

SOBOTA 3.5.2024 a NEDEĽA 4.5.2024

ZATVORENÉ

Ďakujeme  že ste s nami 😊

separator

Tešíme sa na Vás 😀