JEDÁLNY LÍSTOK
25. – 31.5.2020

OD 1.6.2020 otvárame vo zvyčajom čase vrátane víkendov

Otvorené v pracovných dňoch 8:00 – 18:00 do 31.5.2020

Od 1.6.2020 otvorené v zvyčajom čase vrátane víkendov 🙂

Obedové menu podávame od 9.00 h

Denné menu (polievka, hlavné jedlo)………….. 5,30 €

Rozvozové menu v cene ……………………………..5,50 €

separator

Dočasné otváracie hodiny: pondelok – piatok v čase 8:00 – 18:00…platí do 31.5.2020

Od 1.6.2020 otvorené vo zvyčajom čase vrátane víkendov 🙂

Posilnili sme rozvoz a preto Vám radi privezieme obedy domov alebo do práce.

PONDELOK 25.5.2020

Paradajková krémová polievka pripravená so sušenými paradajkami ochutená bazalkou podávaná so strúhaným syrom Mozarella (vhodné pre vegetariánov i celiatikov, vegán bez syra)

Hrachová polievka pripravená zo zeleného hrachu a koreňovej zeleniny ochutená Saturejkou  posypaná petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Marinované morčacie prsia preliate syrovo – smotanovou omáčkou podávané s farebnou ryžou a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

Celozrnné špaldove halušky pripravené s bryndzou ochutenou čerstvou pažítkou podávané s opečeným údEným Tempehom a zeleninou  (vhodné pre vegetariánov)

Zelená šošovica pripravená na švábsky spôsob so zeleninou a listovým špenátom podávaná s Pohánkou a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov, možná výmena prílohy za ryžu)

Šalát s grilovaným LIPTOVSKÝM POLOŠTIEPKOM – zmes listových šalátov, paradajka, paprika, uhorka, grilovaný pološtiepok, vlašské orechy podávaný s celozrnnou hriankou

Palacinka plnená vegán omáčkou Bolognese pripravenou zo sójového mäsa a strúhaným syrom podávaná so zeleninou

Palacinka plnená tvarohom a malinovou plnkou preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a ochutenou smotanou

UTOROK 26.5.2020

Zeleninová krémová polievka pripravená so štipkou karí zjemnená leštinskou smotanou posypaná konopnými semiačkami (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Japonská MISO polievka pripravená zo zeleniny a ryžového MISA podávaná s ryžovými rezancami posypaná petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Rezníky pripravené z kuracích pŕs a kuracích stehien a údeného syra pečené bez tuku podávané s tekvicovo – zemiakovou kašou a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

Zapekané zemiaky s paradajkami a syrom Gorgonzola preliate smotanovým prelivom podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Marinovaný SEITAN preliaty vegan syrovou omáčkou ochutenou mandľovou smotanou podávané s ryžou Basmatti a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov – namiesto SEITANU Tofu plátok)

Zelerový šalát pripravený s hruškou a vlašskými orechami – zmes listových šalátov, zeler, stonkový zeler, hrušky, jarná cibuľka, vlašské orechy podávaný s celozrnnou hriankou

Palacinka plnená bazalkovým pestom, paradajkami a syrom Mozarella podávaná so zeleninou

Domáce špaldove cestoviny pripravené s vlašskými orechami a leštinským maslom osladené trstinovým cukrom podávané s ovocím

STREDA 27.5.2020

Krémová zelerová polievka pripravená so zemiakmi a leštinskou smotanou podávaná so strúhanou Nivou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Šošovicová polievka pripravená so zeleninou a údeným Tofu posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou  (vhodné pre vegánov i celiatikov)

 

Pečené marinované bravčové karé podávané s cviklou pripravenou na spôsob červenej kapusty a pečenými lahôdkovými zemiakmi ochutenými maslom (vhodné pre celiatikov)

Talianske krémové hubové rizoto pripravené na šalotke posypané strúhaným syrom Grana Pardano podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Indické zeleninové karí pripravené s červenou šošovicou podávané s Bulgurom a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov – príloha ryža)

Melónový šalát pripravený s Mozarellou a šunkou – zmes listových šalátov, Mozarella, melón, Schwardwaldská šunka, mäta, tekvicové semiačka podávaný s celozrnnou hriankou

Palacinka plnená špenátovou plnkou a pečeným kuracím mäskom podávaná so zeleninou

Palacinka plnená citrónovou plnkou a horkou čokoládou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a ochutenou smotanou

ŠTVRTOK 28.5.2020

Cviklová krémová polievka pripravená zo zemiakov a cvikle marinovanej v rastlinných olejoch podávaná s kyslou smotanou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov, vegán bez smotany)

Zeleninová polievka pripravená s bylinkami a pohánkou posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Pečené marinované kuracie stehno preliate tekvicovou omáčkou ochutenou smotanou podávané so Pšenom a zeleninou (vhodné pre celiatikov, možná výmena prílohy za ryžu)

Domáce špaldove celozrnné cestoviny pripravené so špenátovo – Mascarpone omáčkou posypané strúhaným syrom Pecorino podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov – kukuričné cestoviny)

Paprika plnená plnkou pripravenou z Quinoi, listového špenátu a orieškov podávaná v paradajkovej omáčke s ryžou Basmatti a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Zeleninový šalát s Nivou a hruškami ochutený pomarančovou šťavou – listové šaláty, Niva, hrušky, pomaranč, hrozienka podávaný s celozrnnou hriankou

Palacinka plnená šunkou, syrom a šampiňónami restovanými na masle podávaná so zeleninou

Palacinka plnená čokoládovou pudingovou plnkou a višňami preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a ochutenou smotanou

PIATOK 29.5.2020

DAL SHORVA – indická krémová polievka pripravená z červenej šošovice a indických korenín zjemnená kokosovým mliekom posypaná opečeným sezamom (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Vegán kapustnica pripravená so zemiakmi, údeným tempehom  a sušenými hubami (vhodné pre vegánov i celiatikov)

 

Pečené marinované kuracie prsia preliate prírodnou šťavou ochutenou plátkami slaninky podávané s ryžou Paraboiled a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

Brokolicové guľky pripravené so syrom a kukuričnými lupienkami pečené bez tuku podávané s kukuricovo – zemiakovou kašou a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

PAELA – španielske rizoto pripravené zo zeleniny, ryže Arborio, šampiňónov a marinovaného Tofu  podávané so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Šopský zeleninový šalát pripravený z listových šalátov, paradajok, papriky, uhoriek, červenej cibule a syra Feta podávaný s celozrnnou hriankou

Palacinka plnená Mascarpone ochuteným kôprom a Tuniakom podávaná so zeleninou

Palacinka plnená plnkou pripravenou z exotického ovocia preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a ochutenou smotanou

 

SOBOTA 30.5.2020 – Zatvorené  

NEDEĽA 31.5.2020 – Zatvorené

 

separator

Tešíme sa na Vás 😀