JEDÁLNY LÍSTOK
31.3 – 6.4.2025
Obedové menu podávame od 9.00 h
Denné menu (polievka, hlavné jedlo)…………………… 7,60 €
Denné menu balené do prinesených obalov…………..7,60 €
Rozvozové balené menu v cene ……………………………..7,80 €

Otváracie hodiny
Pondelok – piatok 9:00 – 19:00
Sobota a Nedeľa ZATVORENÉ
Štátne sviatky ZATVORENÉ
PONDELOK 31.3.2024
Batatovo – karfiolový krém pripravený so zemiakmi zjemnený leštinskou smotanou posypaný ľanovými semiačkami (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Zemiaková polievka pripravená s údenou paprikou zjemnená kokosovým mliekom posypaná petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Pečené marinované morčacie prsia preliate bryndzovou omáčkou podávané s farebnou ryžou zeleninou (vhodné pre celiatikov)
Pšeničné FARFALLE pripravené vo woku so sušenými paradajkami, syrom Feta a listovým špenátom podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov – kukuričné cestoviny)
Vegán zeleninové rizoto pripravené z ryže Arborio, baby mrkvy, cukety, hrášku a kukurice ochutené konopným olejom posypané opečenými orieškami a arašidami podávané so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov – príloha ryža)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
Kuracie marinované kuracie stehno s kosťou marinované v grilovacom korení podávané s hráškovo – brokolicovým pyré ochuteným štipkou wasabi a čerstvou zeleninou (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ Palacinka plnená omáčkou Bolognese zo sójového mäsa a strúhaným syrom podávaná so zeleninou
SLADKÁ Palacinka plnená Mascarpone ochutené medom a domácim jahodovým džemom preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
UTOROK 1.4.2025
Cuketový krém pripravený so zemiakmi zjemnený leštinskou smotanou posypaný opečenou slnečnicou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Maďarská fazuľová polievka JÓKAI pripravená vo verzii vegán z koreňovej zeleniny posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Kuracie prsia marinované v jogurtovej marináde ochutenej strúhanou Mozarellou podávané s mrkvovo – zemiakovou kašou a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
Pečená tekvica Hokkaidó ochutená lúpanými paradajkami, bylinkami a tekvicovým olejom podávaná s pečenými lahôdkovými zemiakmi a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Zapekané cestoviny Trotti pripravené s blanšírovanou brokolicou, sušenými paradajkami preliate vegan syrovou omáčkou podávané so zeleninou (vhodné pre vegánov)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
Pečené bravčové stehno marinované v bylinkách podávané s karfiolovou ryžou, restovanými lúpanými paradajkami a čerstvou zeleninou (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ Palacinka z cviklového cesta plnená syrovo – smotanovou omáčkou, cherry paradajkami a restovanými šampiňónmi podávaná so zeleninou
SLADKÁ Palacinka plnená čučoriedkovou plnkou a horkou čokoládou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
STREDA 2.4.2025
Mrkvovo – šošovicový krém pripravený so zemiakmi zjemnený kokosovým mliekom posypaný Chia semiačkami (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Karí polievka pripravená z koreňovej zeleniny a ciróku posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Pečené bravčové karé preliate šípkovou omáčkou podávané s pečenými lahôdkovými zemiakmi ochutenými maslom a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
Bryndzové halušky pripravené zo špaldovej múky a zeiakov ochutené čerstvou pažítkou podávané s opečeným údeným tempehom a zeleninou (vhodné pre vegetariánov)
Marinovaný Tofu plátok preliaty vegán hubovou omáčkou podávaný so Pšenom a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov, možná výmena prílohy za ryžu)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
Pečené nugetky z mletého morčacieho mäsa podávané s blanšírovanou mladou fazuľkou, mrkvou a cukrovým hráškom podávané so zeleninou (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ Palacinka plnená špenátovou omáčkou a pečeným kuracím mäskom podávaná so zeleninou
SLADKÁ Palacinka plnená vanilkovým pudingom a jahodovým preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
ŠTVRTOK 3.4.2025
Marocká krémová polievka pripravená z tekvice Hokkaidó a zemiakov ochutená voňavým korením zjemnená leštinskou smotanou podávaná s granátovým jabĺčkom (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Šošovicová polievka na kyslo pripravená s koreňovou zeleninou a kokosovým mliekom posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Pečené kuracie stehno bez kosti marinované v sweet-chilli marináde podávané so Pšenom a zeleninou (vhodné pre celiatikov, možná výmena prílohy za ryžu)
VEGETARIÁNSKA SVIEČKOVÁ NA SMOTANE pripravená s Tofu plátkom podávaná s domácou žemľovou knedľou, citrónom a brusnicami (vhodné pre vegetariánov i celiatikov – príloha kukuričné cestoviny)
PAELA – španielske rizoto pripravené z ryže arborio, zeleniny, šampiňónov a lúpaných paradajok podávané so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
Camembert obaľovaný v obale z mandlí a vajec pečený v rúre podávaný na zeleninovom šaláte s LOW CARB chlebíkom (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ Palacinka plnená ragú pripraveným z tekvice Hokkaidó a mletého bravčového mäska a strúhaným syrom podávaná so zeleninou
SLADKÁ Palacinka plnená tvarohom a domácim čučoriedkovým džemom preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
PIATOK 4.4.2025
Špenátový krém pripravený so zemiakmi zjemnený kokosovým mliekom posypaný opečeným sezamom (vhodné pre vegánov i celiatikov)
TOM KHA GAI – vegán verzia thajskej kokosovej polievka pripravenej zo zeleniny, limetových listov a citrónovej trávy podávaná s ryžovými vločkami posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Pečené marinované kuracie prsia preliate pórkovou omáčkou zjemnenou sójovou smotanou podávané s ryžou Paraboiled a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
Brokolicové nugetky pripravené so strúhanou Mozarellou, mandľovou múkou a kukuričnými lupienkami ochutené orestovanou jarnou cibuľkou podávané so zemiakovou kašou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Indické zeleninové karí pripravené s červenou šošovicou zjemnené kokosovým mliekom podávané s jazmínovou ryžou a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
ZELEROVÉ “STRAPAČKY” – Zeler pripravený s kyslou kapustou a opečenou oravskou slaninkou (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ Palacinka plnená syrom Mascarpone ochuteným kôprom a tuniakom podávaná so zeleninou
SLADKÁ Palacinka plnená jabĺčkovo – škoricovou plnkou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
SOBOTA 5.4.2025 a NEDEĽA 6.4.2025
ZATVORENÉ

Tešíme sa na Vás 😀