JEDÁLNY LÍSTOK

31.3 – 6.4.2025

Obedové menu podávame od 9.00 h

Denné menu (polievka, hlavné jedlo)…………………… 7,60 €

Denné menu balené do prinesených obalov…………..7,60 €

Rozvozové balené menu v cene ……………………………..7,80 €

separator

Otváracie hodiny 

Pondelok – piatok   9:00 – 19:00

Sobota      a Nedeľa            ZATVORENÉ

Štátne sviatky                     ZATVORENÉ

PONDELOK 31.3.2024

Batatovo – karfiolový krém pripravený so zemiakmi zjemnený leštinskou smotanou posypaný ľanovými semiačkami (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Zemiaková polievka pripravená s údenou paprikou zjemnená kokosovým mliekom posypaná petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Pečené marinované morčacie prsia preliate bryndzovou omáčkou podávané s  farebnou ryžou zeleninou  (vhodné pre celiatikov)

Pšeničné FARFALLE pripravené vo woku so sušenými paradajkami, syrom Feta a listovým špenátom podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov – kukuričné cestoviny)

Vegán zeleninové rizoto pripravené z ryže Arborio, baby mrkvy, cukety, hrášku a kukurice ochutené konopným olejom posypané opečenými orieškami a arašidami podávané so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov – príloha ryža)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

Kuracie marinované kuracie stehno s kosťou marinované v grilovacom korení podávané s hráškovo – brokolicovým pyré ochuteným štipkou wasabi a čerstvou zeleninou (vhodné pre  celiatikov)

SLANÁ Palacinka plnená omáčkou Bolognese zo sójového mäsa a strúhaným syrom  podávaná so zeleninou

SLADKÁ Palacinka plnená Mascarpone ochutené medom a domácim jahodovým džemom preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

UTOROK 1.4.2025

Cuketový krém pripravený so zemiakmi zjemnený leštinskou smotanou posypaný opečenou slnečnicou (vhodné pre vegetariánov i  celiatikov)

Maďarská fazuľová polievka JÓKAI pripravená vo verzii vegán z koreňovej zeleniny posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Kuracie prsia marinované v jogurtovej marináde ochutenej strúhanou Mozarellou podávané s mrkvovo – zemiakovou kašou a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

Pečená tekvica Hokkaidó ochutená lúpanými paradajkami, bylinkami a tekvicovým olejom podávaná s pečenými lahôdkovými zemiakmi a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Zapekané cestoviny Trotti pripravené s blanšírovanou brokolicou, sušenými paradajkami preliate vegan syrovou omáčkou podávané so zeleninou (vhodné pre vegánov)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

Pečené bravčové stehno marinované v bylinkách podávané s karfiolovou ryžou, restovanými lúpanými paradajkami a čerstvou zeleninou  (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ Palacinka z cviklového cesta plnená syrovo – smotanovou omáčkou, cherry paradajkami a restovanými šampiňónmi podávaná so zeleninou

SLADKÁ Palacinka plnená čučoriedkovou plnkou a horkou čokoládou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

 

STREDA 2.4.2025

Mrkvovo – šošovicový krém pripravený so zemiakmi zjemnený kokosovým mliekom posypaný Chia semiačkami (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Karí polievka pripravená z koreňovej zeleniny a ciróku posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Pečené bravčové karé preliate šípkovou omáčkou podávané s pečenými lahôdkovými zemiakmi ochutenými maslom a zeleninou  (vhodné pre  celiatikov)

Bryndzové halušky pripravené zo špaldovej múky a zeiakov ochutené čerstvou pažítkou podávané s opečeným údeným tempehom a zeleninou (vhodné pre vegetariánov)

Marinovaný Tofu plátok preliaty vegán hubovou omáčkou podávaný so Pšenom a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov, možná výmena prílohy za ryžu)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

Pečené nugetky z mletého morčacieho mäsa podávané s blanšírovanou mladou fazuľkou, mrkvou a cukrovým hráškom podávané so zeleninou (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ Palacinka plnená špenátovou omáčkou a pečeným kuracím mäskom podávaná so zeleninou

SLADKÁ Palacinka plnená vanilkovým pudingom a jahodovým  preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

ŠTVRTOK 3.4.2025

Marocká krémová polievka pripravená z tekvice Hokkaidó a zemiakov ochutená voňavým korením zjemnená leštinskou smotanou podávaná s granátovým jabĺčkom (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Šošovicová polievka na kyslo pripravená s koreňovou zeleninou a kokosovým mliekom posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Pečené kuracie stehno bez kosti marinované v sweet-chilli marináde podávané so Pšenom a zeleninou (vhodné pre  celiatikov, možná výmena prílohy za ryžu)

VEGETARIÁNSKA SVIEČKOVÁ NA SMOTANE pripravená s Tofu plátkom podávaná s domácou žemľovou knedľou, citrónom a brusnicami (vhodné pre vegetariánov i celiatikov – príloha kukuričné cestoviny)

PAELA – španielske rizoto pripravené z ryže arborio, zeleniny, šampiňónov a lúpaných paradajok podávané so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

Camembert obaľovaný v obale z mandlí a vajec pečený v rúre podávaný na zeleninovom šaláte s LOW CARB chlebíkom (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ Palacinka plnená ragú pripraveným z tekvice Hokkaidó a mletého bravčového mäska a strúhaným syrom  podávaná so zeleninou

SLADKÁ Palacinka plnená tvarohom a domácim čučoriedkovým džemom preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

PIATOK 4.4.2025

Špenátový krém pripravený so zemiakmi zjemnený kokosovým mliekom posypaný opečeným sezamom (vhodné pre vegánov i celiatikov)

TOM KHA GAI – vegán verzia thajskej kokosovej polievka pripravenej zo zeleniny, limetových listov a citrónovej trávy podávaná s ryžovými vločkami posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Pečené marinované kuracie prsia preliate pórkovou omáčkou zjemnenou sójovou smotanou podávané s ryžou Paraboiled a zeleninou (vhodné pre  celiatikov)

Brokolicové nugetky pripravené so strúhanou Mozarellou, mandľovou múkou  a kukuričnými lupienkami ochutené orestovanou jarnou cibuľkou podávané so zemiakovou kašou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Indické zeleninové karí pripravené s červenou šošovicou zjemnené kokosovým mliekom podávané s jazmínovou ryžou a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

ZELEROVÉ “STRAPAČKY” – Zeler pripravený s kyslou kapustou a opečenou oravskou slaninkou (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ Palacinka plnená syrom Mascarpone ochuteným kôprom a tuniakom podávaná so zeleninou

SLADKÁ Palacinka plnená jabĺčkovo – škoricovou plnkou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

 

SOBOTA 5.4.2025 a NEDEĽA 6.4.2025

ZATVORENÉ

separator

Tešíme sa na Vás 😀