JEDÁLNY LÍSTOK

2. – 8.6.2025

Obedové menu podávame od 9.00 h

Denné menu (polievka, hlavné jedlo)…………………… 7,60 €

Denné menu balené do prinesených obalov…………..7,60 €

Rozvozové balené menu v cene ……………………………..7,80 €

separator

Otváracie hodiny 

Pondelok – piatok   9:00 – 19:00

Sobota      a Nedeľa            ZATVORENÉ

Štátne sviatky                     ZATVORENÉ

PONDELOK 2.6.2025

Tekvicovo – mrkvový krém pripravený so zemiakmi ochutený štipkou Karí zjemnený leštinskou smotanou posypaný opečenou slnečnicou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Paradajková polievka pripravená s červenou šošovicou ochutená Oregánom posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Pečená paprika plnená mletým morčacím mäskom preliata paradajkovou omáčkou podávaná s farebnou ryžou a zeleninou (vhodné pre  celiatikov)

Slzovkové rizoto pripravené so zelenou špargľou a ryžou Arborio ochutené syrom Mascarpone posypané strúhaným Parmezánom podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Grilovaný marinovaný Tempeh preliaty vegán cuketovou omáčkou ochutenou šafránom podávaný s Bulgurom a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov – príloha ryža)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

Pečená marinovaná bravčová panenská ochutená chilli – pivovou marinádou podávaná s karfiolovou kašou ochutenou krémovým syrom a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ Palacinka plnená syrovou omáčkou, sušenými paradajkami a čerstvým listovým špenátom podávaná so zeleninou

SLADKÁ Palacinka plnená Mascarpone ochuteným medom a domácim černicovým džemom preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

UTOROK 3.6.2025

Karfiolovo – šampiňónový krém pripravený so zemiakmi ochutený údenou paprikou zjemnený leštinskou smotanou posypaný opečeným sezamom (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Zeleninová polievka pripravená zo sezónnej zeleniny a Quinoi posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

NUGETKY PRIPRAVENÉ Z MLETÉHO BRAVČOVÉHO MÄSKA ochutené strúhaným syrom a restovanou cibuľkou pečené v rúre podávané so zemiakovou kašou a zeleninou (vhodné pre celiatikov)

ZAPEKANÉ PŠENIČNÉ PENNE pripravené s omáčkou Mascarpone, restovanými šampiňónmi a sušenými paradajkami posypané strúhaným Parmezánom podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov)

POHÁNKA PRIPRAVENÁ NA SPÔSOB RIZOTA S TEKVICOU A OPEČENÝMI KOCKAMI ÚDENÉHO TOFU podávaná so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

Marinované kuracie prsia pečené so slaninkou podávané s batatovo – tekvicovým pyre ochuteným Mascarpone podávané so zeleninou (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ Palacinka pripravená z cviklového cesta plnená bryndzovou plnkou a opečeným Tempehom podávaná so zeleninou

SLADKÁ Palacinka plnená malinovou plnkou a horkou čokoládou  preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

STREDA 4.6.2025

Cviklová krémová polievka pripravená so zemiakmi a kukuricou podávaná s kyslou smotanou a čerstvou pažítkou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Hubová polievka pripravená z koreňovej zeleniny a húb podávaná s celozrnnými haluškami posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov i celiatikov – bez halušiek)

 

Pečené marinované bravčové karé preliate chrenovou omáčkou podávané s pečenými lahôdkovými zemiakmi ochutenými maslom a zeleninou (vhodné pre  celiatikov)

CVIKLOVÉ RIZOTO pripravené z ryže Arborio a cvikle ochutenej rastlinnými olejmi posypané strúhaným syrom Pecorino podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Karí pripravené z fava fazule, mrkvy a žltej šošovice ochutené kokosovým mliekom podávané s ryžou Natural a zeleninou  (vhodné pre vegánov i celiatikov)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

Krémový toskánsky karfiol pripravený s kuracím mäskom a sušenými paradajkami podávaný so zeleninou  (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ Palacinka plnená omáčkou Bolognese pripravenou z hovädzieho a bravčového mäsa a strúhaným syrom podávaná so zeleninou

SLADKÁ Palacinka plnená vanilkovou pudingovou plnkou a prelivom z lesného ovocia  preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

ŠTVRTOK 5.6.2025                                                                                                                                                                            

Zeleninový krém pripravený so zemiakmi zjemnený leštinskou smotanou posypaný zmesou orieškov a semiačok (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Tekvicovo – zeleninový vývar podávaný so SOBA pohánkovými rezancami a zeleninou posypaný petržlenovou vňaťou (vhodné pre  vegánov)

 

Pečené vykostené kuracie stehno marinované v BARBECUE marináde podávané so Pšenom a zeleninou (vhodné pre  celiatikov, možná výmena prílohy za ryžu)

Grilovaný Hermelín ochutený bylinkami macerovanými v rastlinných olejoch podávaný s pečenými lahôdkovými zemiakmi, brusnicovou omáčkou pripravenou z domácich brusníc a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

MUJADARA – indické rizoto pripravené z fazule, Beluga šošovice a ryže Basmatti podávané s cícerovým Hummusom a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

Teplý šalát pripravený s pečenou tekvicou Hokkaidó, slaninou, varenými vajíčkami a listovým špenátom podávaný s LOW CARB chlebíkom (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ Palacinka plnená šunkou, špenátovou omáčkou, paradajkami a syrom Brie podávaná so zeleninou

SLADKÁ Palacinka plnená tvarohom a domácim jahodovým džemom preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

PIATOK 6.6.2025

Vegán hráškový krém pripravený so zemiakmi ochutený kurkumou zjemnený kokosovým mliekom posypaný ľanovými semiačkami (vhodné pre vegánov i celiatikov)

Pohánková polievka pripravená podľa receptu Hanky Zemanovej z koreňovej zeleniny a húb posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou  (vhodné pre  vegánov i celiatikov)

 

Pečené marinované kuracie prsia preliate zázvorovou omáčkou zjemnenou kokosovým mliekom podávané s ryžou Paraboiled a zeleninou (vhodné pre  celiatikov)

Brokolicové nugetky pripravené z blanšírovanej brokolice, strúhaného údeného syra a pšenových vločiek podávané s mrkvovo – zemiakovou kašou a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)

Pečená paradajka plnená listovým špenátom a vegán gréckym syrom podávaná v paradajkovej omáčke s ryžou Natural a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)

LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO

MELÓNOVÝ ŠALÁT SO ŠUNKOU pripravený z listových šalátov, melóna, syra Mozarella, Schwarwaldskej šunky, a opečených tekvicových semiačok podávaný s LOW CARB chlebíkom (vhodné pre celiatikov)

SLANÁ Palacinka plnená Mascarpone vyšľahaným s kôprom a soľou a tuniakom podávaná so zeleninou

SLADKÁ Palacinka plnená brusnicovou plnkou pripravenou z domáceho brusnicového džemu a bielou čokoládou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou

 

SOBOTA 7.6.2025

                                                   ZATVORENÉ

NEDEĽA 8.6.2025

Ďakujeme  že ste s nami 😊

separator

Tešíme sa na Vás 😀