JEDÁLNY LÍSTOK
2. – 8.6.2025
Obedové menu podávame od 9.00 h
Denné menu (polievka, hlavné jedlo)…………………… 7,60 €
Denné menu balené do prinesených obalov…………..7,60 €
Rozvozové balené menu v cene ……………………………..7,80 €

Otváracie hodiny
Pondelok – piatok 9:00 – 19:00
Sobota a Nedeľa ZATVORENÉ
Štátne sviatky ZATVORENÉ
PONDELOK 2.6.2025
Tekvicovo – mrkvový krém pripravený so zemiakmi ochutený štipkou Karí zjemnený leštinskou smotanou posypaný opečenou slnečnicou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Paradajková polievka pripravená s červenou šošovicou ochutená Oregánom posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Pečená paprika plnená mletým morčacím mäskom preliata paradajkovou omáčkou podávaná s farebnou ryžou a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
Slzovkové rizoto pripravené so zelenou špargľou a ryžou Arborio ochutené syrom Mascarpone posypané strúhaným Parmezánom podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Grilovaný marinovaný Tempeh preliaty vegán cuketovou omáčkou ochutenou šafránom podávaný s Bulgurom a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov – príloha ryža)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
Pečená marinovaná bravčová panenská ochutená chilli – pivovou marinádou podávaná s karfiolovou kašou ochutenou krémovým syrom a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ Palacinka plnená syrovou omáčkou, sušenými paradajkami a čerstvým listovým špenátom podávaná so zeleninou
SLADKÁ Palacinka plnená Mascarpone ochuteným medom a domácim černicovým džemom preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
UTOROK 3.6.2025
Karfiolovo – šampiňónový krém pripravený so zemiakmi ochutený údenou paprikou zjemnený leštinskou smotanou posypaný opečeným sezamom (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Zeleninová polievka pripravená zo sezónnej zeleniny a Quinoi posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
NUGETKY PRIPRAVENÉ Z MLETÉHO BRAVČOVÉHO MÄSKA ochutené strúhaným syrom a restovanou cibuľkou pečené v rúre podávané so zemiakovou kašou a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
ZAPEKANÉ PŠENIČNÉ PENNE pripravené s omáčkou Mascarpone, restovanými šampiňónmi a sušenými paradajkami posypané strúhaným Parmezánom podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov)
POHÁNKA PRIPRAVENÁ NA SPÔSOB RIZOTA S TEKVICOU A OPEČENÝMI KOCKAMI ÚDENÉHO TOFU podávaná so zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
Marinované kuracie prsia pečené so slaninkou podávané s batatovo – tekvicovým pyre ochuteným Mascarpone podávané so zeleninou (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ Palacinka pripravená z cviklového cesta plnená bryndzovou plnkou a opečeným Tempehom podávaná so zeleninou
SLADKÁ Palacinka plnená malinovou plnkou a horkou čokoládou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
STREDA 4.6.2025
Cviklová krémová polievka pripravená so zemiakmi a kukuricou podávaná s kyslou smotanou a čerstvou pažítkou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Hubová polievka pripravená z koreňovej zeleniny a húb podávaná s celozrnnými haluškami posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov i celiatikov – bez halušiek)
Pečené marinované bravčové karé preliate chrenovou omáčkou podávané s pečenými lahôdkovými zemiakmi ochutenými maslom a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
CVIKLOVÉ RIZOTO pripravené z ryže Arborio a cvikle ochutenej rastlinnými olejmi posypané strúhaným syrom Pecorino podávané so zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Karí pripravené z fava fazule, mrkvy a žltej šošovice ochutené kokosovým mliekom podávané s ryžou Natural a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
Krémový toskánsky karfiol pripravený s kuracím mäskom a sušenými paradajkami podávaný so zeleninou (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ Palacinka plnená omáčkou Bolognese pripravenou z hovädzieho a bravčového mäsa a strúhaným syrom podávaná so zeleninou
SLADKÁ Palacinka plnená vanilkovou pudingovou plnkou a prelivom z lesného ovocia preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
ŠTVRTOK 5.6.2025
Zeleninový krém pripravený so zemiakmi zjemnený leštinskou smotanou posypaný zmesou orieškov a semiačok (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Tekvicovo – zeleninový vývar podávaný so SOBA pohánkovými rezancami a zeleninou posypaný petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov)
Pečené vykostené kuracie stehno marinované v BARBECUE marináde podávané so Pšenom a zeleninou (vhodné pre celiatikov, možná výmena prílohy za ryžu)
Grilovaný Hermelín ochutený bylinkami macerovanými v rastlinných olejoch podávaný s pečenými lahôdkovými zemiakmi, brusnicovou omáčkou pripravenou z domácich brusníc a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
MUJADARA – indické rizoto pripravené z fazule, Beluga šošovice a ryže Basmatti podávané s cícerovým Hummusom a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
Teplý šalát pripravený s pečenou tekvicou Hokkaidó, slaninou, varenými vajíčkami a listovým špenátom podávaný s LOW CARB chlebíkom (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ Palacinka plnená šunkou, špenátovou omáčkou, paradajkami a syrom Brie podávaná so zeleninou
SLADKÁ Palacinka plnená tvarohom a domácim jahodovým džemom preliata čokoládovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
PIATOK 6.6.2025
Vegán hráškový krém pripravený so zemiakmi ochutený kurkumou zjemnený kokosovým mliekom posypaný ľanovými semiačkami (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Pohánková polievka pripravená podľa receptu Hanky Zemanovej z koreňovej zeleniny a húb posypaná čerstvou petržlenovou vňaťou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
Pečené marinované kuracie prsia preliate zázvorovou omáčkou zjemnenou kokosovým mliekom podávané s ryžou Paraboiled a zeleninou (vhodné pre celiatikov)
Brokolicové nugetky pripravené z blanšírovanej brokolice, strúhaného údeného syra a pšenových vločiek podávané s mrkvovo – zemiakovou kašou a zeleninou (vhodné pre vegetariánov i celiatikov)
Pečená paradajka plnená listovým špenátom a vegán gréckym syrom podávaná v paradajkovej omáčke s ryžou Natural a zeleninou (vhodné pre vegánov i celiatikov)
LOW CARB – NÍZKOSACHARIDOVÉ JEDLO
MELÓNOVÝ ŠALÁT SO ŠUNKOU pripravený z listových šalátov, melóna, syra Mozarella, Schwarwaldskej šunky, a opečených tekvicových semiačok podávaný s LOW CARB chlebíkom (vhodné pre celiatikov)
SLANÁ Palacinka plnená Mascarpone vyšľahaným s kôprom a soľou a tuniakom podávaná so zeleninou
SLADKÁ Palacinka plnená brusnicovou plnkou pripravenou z domáceho brusnicového džemu a bielou čokoládou preliata karamelovou polevou podávaná s ovocím a šľahačkou
SOBOTA 7.6.2025
ZATVORENÉ
NEDEĽA 8.6.2025
Ďakujeme že ste s nami 😊

Tešíme sa na Vás 😀